Zobacz pełną wersję : BęDZIN
Dezerter25
05-23-2006, 08:48
Witam w mieście tym chciałbym tylko polecic jeden sklep a własciwie hurtownie ryb akwariowych.Masakryczny wybór. Koło Powiatowego Urzędu Pracy.Mają też rośliny.
A jak sie ten sklep nazywa ? Albo na jakiej ulicy jest ?
Grzegorz Pietranek
06-23-2006, 23:00
Bodajże "Kirys".. Jeżeli dobrze kojarzę..
To o czym ja mówię jest na ulicy Sienkiewicza 33.. Z Sosnowca najłatwiej jechać koło Plejady, "Roździenia" i dalej wzdłuż torów kolejowych.. Naprzeciwko dworca w Będzinie (po prawej) jest Powiatowy Urząd Pracy - za nim stoi barak..
Byłem tam raz - półtora roku temu - w żaden sposób nie było to oznakowane.. :?
Jeśli chodiz o Kirysa to też tam byłem, ale jak dla mnie żadna rewelacja. Może trafiłem tak, że nic nie było tylko kilka welonów :/
Grzegorz Pietranek
06-25-2006, 00:33
Ja też odniosłem złe wrażenie, bo chwalone na forum miejsce, a tu nic oprócz welonów.. Roślin zero.. :?
W zasadzie nie obchodziłem baraku naokoło, może nie to wejście, albo nie to miejsce? :?
ja też byłem w hurtowni u KIRYSA po prostu jeda wielka tandeta nic nie ma tylko jeden wielki syf :P
syf i 80% trupów niestety... :/
Dołączam się do złych opinii na temat tego sklepu. Mały wybór a jak facet podał mi cenę za pokrywę to o mało nie zemdlałem.
Polecam raczej sklep na Małachowskiego (w bramie) co prawda mały wybór ale z facetem da się porozmawiać i ceny też niskie.
że syf to fakt ale że 80% trupów to delikatnie mówiąc brednie.