Zobacz pełną wersję : Moje Malawi 160l
No to i ja sie pochwale akwa 160l w nim 3 dorosle redki i kupa malych jak narazie tylko te ale mam zamiar dokupic jeszcze 4szt Cynotilapi Afry Cobue i Pseudotropheus Elongatus Chewere. Zdjecia robione telefonem wiec sorrka za jakosc
Widać że mój anubiasek trochę podrusł :)) Akwarium fajne, tylko jakoś nie przepadam za malawi :D
Anubiasek podrosl w 50l a jak go wsadzilem do 160l to zaczal lekko padac ale i tak dzieki wielkie za niego i komentarz :)
Ładne akwarium tylko ja bym jeszcze skałek dorzucił
Niestety wiecej skalek nie moge wsadzic gdyz rybki staja sie strasznie bojazliwe dla tego jest ich tak malo
czy te roślinki są żywe ?
BTW: Akwa BARDZO ładne :twisted:
Roslinki sa zywe oprocz jednej tej po prawej stronie podobnej do Kabomby ale ja chyba usune jeszcze nie wiem
fajne akwa. bardzo fajne akwa. zajebobiste akwa. :twisted: :mrgreen: :wink: :11:
to co mozna miec 160 l malawi bo se che zalozyc nowe akwa /mam 45l\ i wlasnie malawi. jakie i ile oswietlenie??
sporo rybek jak na taki litraż. nie masz problemów z azotanami?
Co do azotanow to nie mialem problemow nawet jak bylo tyle ryb a teraz mam tylko 3 dorosle i 5 mlodych wiec jest jeszcze lepiej
Fajnei to wyglada tyle mlodych
moonisia
10-28-2004, 16:29
ladniutkie to twoje malawi i fajniutkie rybcie
Troszke zalowales skal jak na malawi:) ale ogolnie SPOKO:) Podoba mi sie..Powodzenia
__________________________________________________ _____
malawi 130
Baaardzo ładne akwa - jak będę robić kiedyś ten biotop, to będę się na Tobie wzorować :twisted:
Zasłoń ten filter po lewej stronie po co go widać, trochę szpeci i zastwa tylną ścianę skałkami, przynajmniej ja bym tak zrobił.
a ja bede brutalny i powiem ze mi sie niepodoba
bardzo sztucznie to wyglada szczególnie te kamienie
no i te kropto jakos tez tam nie pasuja
pozdro
Lordjabol
05-28-2005, 20:27
Troche za mało skał i za dużoo roslinek tak jakoś to wyglada jak zrobione od niechcenia ale jest niezle ogólnie
To bylo ustawienie prawie rok temu teraz sie duzo pozmienialo :P to bylo 1 ustawienie jakie wogole mialem wiec bylo kilka bledoF. Niestety nie posiadam nowszych zdjec zbiornika ;/ wiec sie nie pochwale....
pzdr