PDA

Zobacz pełną wersję : Niepopelnil bledu !

falmax
08-21-2004, 14:43
Dzis przygladajac sie jak samiczka brevisa stara sie zakopac muszle postanowilem ze jej pomoge i tak oto zabralem sie do pracy po zakopaniu 3 muszli kiedy bralem sie za 4 gdzie siedzial samiec a trzeba dodac ze byl on najbardziej plochliwy ze wszystkich 4 ryb jakie mam jak zaczolem poruszaj jego muszla nigdy bym nieprzypuszczal ze wyskoczy z niej jak rakieta i z taka furia zacznie atakowac moja reke i niezle to poczulem nawet od tego momentu jak podchodze do akwarium samiec nic juz sie mnie nieboi widoczni zrozumial ze jest odemnie grozniejszy :P teraz razem z samiczka robia drobne poprawki kosmetyczny z zakopanymi muszlami wyciagaja ze srodka piach co przypadkiem wlecial przy moim zakopywaniu pyszczek samca dziala jak wielka koparka :D usypal juz niezla gore piasku :P

Manfred
08-22-2004, 11:01
Moim zdaniem niepowinno sie pomagac muszlowcom w zakopywaniu muszli,ale z tego samca to niezly diabelek,mam nadzieje ze mi tez sie taki trafi:)

falmax
08-22-2004, 11:16
Teraz juz wiem ze niepowinno sie pomagac :P

jakubkrawiec
08-22-2004, 12:36
Ja moim pysiom nigdy nie pomagałem przy kopaniu w żwirze. I nie polecam takiego "pomagaia". Ryby i tak będą zmieniać. A jeśli zbyt gwałtownie zmienimy rybom otoczenie, to moze dojśc do problemów i walk między rybami.

war3
08-22-2004, 22:11
lubie ryby z takim temperamentem jak ten muszlowiec
gratuluje takiego okazu !

wojtass_maniak
08-22-2004, 22:50
Heh przeszlo mi przez mysl co chcialby powiedziec ten muszlowiec :D : wypie**** mi stad!!!!!!! Hehehe ostra rybka:D