muzzy
08-19-2004, 20:03
Wpadło mi do głowy żeby zmienic pokrywa do akwa. Fakt że niemiałem za duzo kasy postanowiłem zrobić samemu. A wiec najpierw wybrałem sie do stolarza żeby dociol mi sklejke na wymiar. Po odebraniu zaczołem działać w domu. Dokładnie w pokoju bo w piwnicy niemam zbytnio miejsca.
Przedstawiam wszystkie koszta które poniosłem:
1. Sklejka od stolarza z docięciem - 10 zł
2. Wkręty dwa opakowania - 3.4 zł
3. Papier ścierny 180 i 360 - 3 zł
4. Klej do drewna - 2.35 zł
5. Listwa z 4 gniazdami - 6.5 zł
6. Włączniki do świetlówek - 5 zł
7. Peszel samochodowy do kabli - 2 zł
8. Farba do ochrony drewna w kolorze "Czerwień Meksykańska" + lakier bezbarwny - gratis
Farba i lakier gratis od wujka rzeźbiaża-malaża :)
Wszystkie koszty - 32.25 zł :)
Na fotkach tylko dwie świetlówki ale to sie zmieni w przeciągudwuch dni . Jak dostawie jeszcze jedną na elektronice to pobiegne do sklepu po PHILIPSY z serii TLD 2 szt i 1 szt AQUA GLO.
Przedstawiam wam zdjęcia starej obudowy (tylko nieucieknijcie :) i nowej w różnych fazach "produkcji". W razie jakiś pytań chętnie odpowiem.
Przedstawiam wszystkie koszta które poniosłem:
1. Sklejka od stolarza z docięciem - 10 zł
2. Wkręty dwa opakowania - 3.4 zł
3. Papier ścierny 180 i 360 - 3 zł
4. Klej do drewna - 2.35 zł
5. Listwa z 4 gniazdami - 6.5 zł
6. Włączniki do świetlówek - 5 zł
7. Peszel samochodowy do kabli - 2 zł
8. Farba do ochrony drewna w kolorze "Czerwień Meksykańska" + lakier bezbarwny - gratis
Farba i lakier gratis od wujka rzeźbiaża-malaża :)
Wszystkie koszty - 32.25 zł :)
Na fotkach tylko dwie świetlówki ale to sie zmieni w przeciągudwuch dni . Jak dostawie jeszcze jedną na elektronice to pobiegne do sklepu po PHILIPSY z serii TLD 2 szt i 1 szt AQUA GLO.
Przedstawiam wam zdjęcia starej obudowy (tylko nieucieknijcie :) i nowej w różnych fazach "produkcji". W razie jakiś pytań chętnie odpowiem.