Zobacz pełną wersję : Ostrowiec Świętokrzyski
Witam. W Ostrowcu polecam szczególnie sklep znajdujący się na ul. Górzystej ( dobrze zaopatrzony , ceny może nie rewelacyjne , ale całkiem przystępne ). Na drugim miejscu wg. mnie uplasował by się sklep umiejscowiony w Galerii Ostrowiec ( zaobserwować można dynamiczny rozwój sklepu , na uwage zasługują ceny dośc ładnych przecież roślin - jak na nasze miasto to bardzo tanio ) . Polecam także sklep na osiedlu Słonecznym ( pasarz targowy ; rybek nie ma , ale pokarmy i sprzęt dobry i niedrogi ) :wink: . Czekam na wasze propozycje sprawdzonych i zaufanych sklepów .
Adrian88
04-30-2006, 09:54
Ja rowniez polecam sklep w Galerii Ostrowiec. Ceny tam nie sa najnizsze ale sklep jest dobrze zaopatrzony, mozna tam znalezc bardzo ladne korzonki. Oprocz sklepu na ul. Gorzystej jest to chyba jedyne miejsce gdzie mozna dostac krewetki ( niestety dostepne sa jedynie krewetki filtrujace i amano ). Dodam jeszcze ze sklep w Galerii jako jedyny w miescie oferuje gatunki morskie ( narazie jest ich niewiele, ale sklep ciagle sie rozwija )
W galerii również są krewetki. ;D
Ja także polecam sklep na Górzystej chociaż wolałem gdy był po drugiej stronie ulicy i gdy byl ten starszy sprzedawca <zawsze mozna było z nim pogadac>
Odradzam za to sklep koło targowicy na tym nowym osiedlu. Zero profesjonalizmu i wogóle. KOMPLETNE DNO!!!
co do sklepu na górzystej to owszem godny polecenia ,ale co do galerii to nie bardzo obsługa nie ma pojęcia o rybach wogule a o pielęgnicach to już razi w oczy ,jak można wpuścić 30 wielobarwnych do akwa około 30 litrów ,oczywiście tak jak przypuszczałem połowa ryb im zdechła ,zbiornik morski zaniedbany sprowadzili ustniczka z pasożytem i im zdechł ,szkoda ryby ale może sie obsługa wreszcie dokształci ,sklep który można polecić pod względem pokarmów to "amur" na polenj plus miła obsługa to tyle