PDA

Zobacz pełną wersję : Dąbrowa Górnicza

chetol
04-09-2006, 10:39
Ja poleciłbym w DG tylko jeden akwarystyczny na ul Wojska Polskiego nie wiem jaki nr domu obok jest sklep z firankami.
Właściciele naprawde uczciwi, nie wcisną ci niepotrzebnych żeczy byleby tylko sprzedać doradzą obsade. Może nie jest zbyt bogaty (co nie znaczy źle wyposażony) ale wszystko u nich mżna załatwić.

:D

Nie polecam slepu w "centrum" u pani asi :twisted: sprzeda wszystko, piranie z welonem by ci do kuli wcisneła, poza tym często ma chore ryby.Brak podejścia do klienta, wiecznie ponura w niczym nie pomoże na niczym się nie zna brak zamiłowania do akwarystki poprostu czysty biznes.

Welonka też na wojska polskiego tylko z drugiej strony hmmm... drogo!! pan wszechwiedzący nie znoszący sprzeciwu nie dla mnie!!! :roll:

Hurtownia na Piłsudskiego!!!!! :idea: :?: :!:
Hurtownia :?: :?: :?:
To dlaczego ceny 2* większe jak w normalnym sklepie :!: :!: :twisted. Dwie niemiłe panie brrr.. dlaczego w polsce jeszcze jest takie podejście do klioenta?? A potem bankrutują :brak zamiłowania do akwarystki poprostu czysty biznes.

Sklep w REALU o mój Boże kompletna kicha ceny z kosmosu totalny brak wiedzy o rybach chcieli mi wcisnąć kolcobrzucha jako spokojniutką rybke słodkowodną i to za 15 zł :shock: brak zamiłowania do akwarystki poprostu czysty biznes.

jest jeszcze kilka o których jednak nie wspomnę na wzgląd iż nie zaskakują niczym specjalnym ani na za ani przeciw

robercik
08-22-2006, 20:21
sklep na centrum w dg jest oki niemam nic przeciwko temu sklepo sam tam sie zaopatruje od jakiegos roku kolega mi ten sklep polecil i jak narazie sie nieprzejechalem naprawde jest oki jak chodzi o zrrowie to rybki sa w swietnym stanie i kondycij :Dpewnie dawno tam niezagladales ze piszesz takie rzeczy

e-Mike
08-22-2006, 20:59
robercik, słyszałeś o czymś takim jak interpunkcja :?:

08-26-2006, 14:01
ja robie zakupy w "centrum" dabrowy gor. i nic nie moge zarzucic.I to nie prawda ze sprzeda welony z piraniami.moze ty tak trzymasz ryby w akwarium :D