PDA

Zobacz pełną wersję : Szczytno

dress
03-28-2006, 21:06
Zoohobby. Beznadziejny sklep! drogo i chore, chemicznie doprawiane rybki! kup roslinke żywą, wyperswadują ci 5 plastikowych! dorzucą jeszcze zepsutą podstawke za jedyne 3 złote!ostatnio było 9 skarłowaciałych welonów teleskopów w 30 litrach... szkoda słów...

obok w piwnicy jest sklep wędkarsko zoologiczny o niebo lepszy i mili sprzedawcy akwaria tańsze o 30% rybki zdrowe i nie doprawiane chemią. starają sie ci wyperswadować jak najtańsze, jak najlepsze akwarium. polecam.

edit:
dodam jeszcze że sprzedawcy ze sklepu nr 2 zaufać można na tyle żeby dobrał ci roślinki. ja tak zrobiłem i jestem zadowolony

Przemo92
08-19-2006, 15:58
witam ja też jestem ze Szczytna i jestem tego samego zdania że ten sklep zoohoby jest do bani tzn. rybki są często chore trzymane w nieodpowiednich warunkach np.są tam jakieś pyszczaki ok 15-moze 20 cm trzymane w akwa ok 80 l :( widać jak się męczą !!! A co do obsłygi to sie zmieniła i jest lepsza bo jak była ta stara to wredna była jakaś.

A co do drugiego zoologicznego to jest spoko miła obsługa!! trooche mało rybek i roślin ale da się przeżyć .Polecam.

Kubek unima
08-29-2006, 18:54
Witam ja też jestem ze szczytna . zohobby to beznadziejn y sklep niedość co są zgniłe rosliny i chore rybki to jeszcze na dodatek jest drogo!!! sklep wedkarsko- zeoologiczny jest spoko jak kupisz roślinke to dostaniesz do niej jeszcze odnóżki ryb jest dosyć mało ale pan powiedział że powoli będzię przywoził rybki!!! w piatek dostawa przyjdż dress naprawde warto