PDA

Zobacz pełną wersję : Drawsko Pomorskie

Maciej_20
03-21-2006, 16:16
w drawsku sa dwa sklepy jeden na ulicy kupieckiej drugi na sikirskiego. w obu kaszana nic nie maroslin wcale ryby polzywe lub karlowate. najblizszy sklep wart odwiedzenia jest w lobzie 17 km. od drawska kolo kosciola .mila obsluga duzo towaru.polecam

Allex
03-22-2006, 12:15
Witam sąsiada. :) W naszym małym łobeskim sklepiku dostałem za połowę ceny zwierzaki, na które od miesięcy polowałem w "dużym mieście": kreweteki C. babaulti i neritiny. Niedługo nowa dostawa.

QeLa
04-12-2006, 13:26
faktycznie krewetki nie byly drogie, zdarzaja sie i tanie ryby jednak w wiekszosci sa sporo drozsze niz powinny np. neony :/ sprzet cenowo z gornej polki, chociaz wybor jak na takie miasto nie najgorszy :D mila i fachowa obsluga, mozliwosc zamowienia ryb. Dodac nalezy, ze wlascicielka to zapalona hm Pani wedkarz ( wedkarka ? ) posiada wiele tytulow, medali i pucharow z tego tytulu.

Pozdrawiam Lobeziakow

Allex
05-10-2006, 10:27
Nie zakładam oddzielnego wątku dla mojego miasta i napiszę tu. W łobeskim sklepiku pojawiły się raczki marmurkowe. Aktualnie są chyba 4.

QeLa
05-22-2006, 17:59
to również moje miasto :D faktycznie nieraz pojawiają się ciekawe gatunki, ale równie szybko znikają :>