PDA

Zobacz pełną wersję : Sandomierz

grembo
02-18-2006, 19:46
witam w Sandomierzu mamy 3 sklepy,
pierwszy Państwa Wilczyńskich w centrum na ulicy Króla 1 to lekka porażka. w akwariach brud , smród i totalne zaniedbanie jak są jakieś ryby w akwarium to i tak ich nie widać. ceny z kosmosu . kiedyś był to jedyny sklep w mieście i kiedyś to było cośa dziśnic poza super lokalizacją.
drugi na rogu Mickiewicza i Wiejskiej w piwnicy : właściciel mgr. ichtiolog zawsze mądrze doradzi , ryby i rośliny przeważnie ma z własnej chodowli dlatego nie ma żadnych ciekawych gatunków tylko podstawowe. jest to akwarysta starej daty taki zero co2 , filtrów kubełków itp. ale polecam ten sklep.
trzeci - najlepszy to mały sklepik w drewnianych budkach na ulicy A.Krajowej. właściciej P. Artur - zapalony akwarysta zawsze fachowo doradzi , nie wciska na siłe towaru, a wręcz czasami odradza zakup jeżeli niedługo będzie miał lepszy towar. ceny najniższe w okolicy i zdrowe ryby , gorąco polecam ten sklep duży +

kcala
01-25-2007, 06:42
Witam
Komentarze do w/w sklepow:
PIERWSZY-rzeczywiscie totalna porazka. Nie wiem jakim cudem tam jeszcze przychodza klienci. Akwaria nie wygladaja za ciekawie, ceny odstraszaja i nie ma z kim pogadac.
DRUGI-moze i ichtiolog, ale chyba ma tez inne zainteresowania ;). Sklepik nawet moze byc, tylko, ze rybki malenkie no i PANI, ktorej zachowanie moze skutecznie odstraszac klientow wiszac ciagle na wlascicielu, obsciskujac go i nie wiem co tam jeszcze robiac. Moze dlatego nie mial sie jak do mnie odezwac :) i troche mnie to zdenerwowalo, bo nie tak sie traktuje klienta.
Za to p. Artur z:
TRZECI-wrecz przeciwnie. Zawsze porozmawia, doradzi i tak jak napisal grembo nawet odradzi. Bardzo sympatyczna osoba. Jesli chodzi o towar to tez nie mam zastrzezen. Jeszcze nie korzystalam z tej mozliwosci, ale wiem, ze sprowadza rowniez raybki na zamowienie. To sklep godny polecenia.

_Kurgan_
02-10-2007, 15:32
Dzisiaj byłem u p.Artura w sklepie :)

Budka rzeczywiście ciasna i mała ale jak patrzytłem na rybki wszystkie były ok :) Kupiłem Kosiarki i to te prawdziwe w sklepie troche ciemno wiec nie moglem poznac czy to czasem nie te fałszywe ale w domu przy odpowiednim świetle moge stwierdzic ze rybki się znakomicie czują i zajadają glony aż miło :). Co do zaopatrzenia to wszystko raczej jest ok jak są jakieś braki to p Artur sprowadza. Zna sie na rzeczy potrafi doradzic z kupnem roslinek i odradza chemię :) stara sie rozmawiac z ludzmi nawet tymi którzy nie znaja sie na akwarystyce i co najważniejsze nie wprowadza ich w błąd :) Bedac w sklepie nie zauważyłem żadnej kuli co ogromnie mnie cieszy bo jestem przeciwnikiem meczenia zwierzat.. Akwaria zadbane obsługa fachowa co tu dużo mówić piąteczka :) Bezapelacyjnie polecam ten sklep! :)