PDA

Zobacz pełną wersję : Legionowo

szpaku
02-15-2006, 10:26
Czy ktos mogłby z ręką na sercu polecic dobry sklep w podwarszawskim Legionowie??

Dynamo
02-15-2006, 10:37
Z ręką na sercu to nie.. bo nigdy tam nie byłem, ale autor strony
http://akwa-mania.mud.pl/
zapewne mógłby :)

szpaku
02-15-2006, 12:17
wlasnie tam kupilem akwarium ale chyba nie wszystko mi sie podoba..tzn nie wszystko co dane mi bylo uslyszec tam zgadza sie z opinia wiekszosci na forum np propozycja by w 60 l umiescic jedna parke ramirezek i parke kakadu i sprzedano mi ophiopogon Kyoto jako rosline akwariowa. A moze po prostu sie czepiam;) i chlopaki sprawdzali mnie?
Oczywiscie nobody`s perfect:) i poza takimi wpadkami to poswiecono mi tam wiele wiele czasu i moze bedzie okey?? ... dla porownania w sklepie w CH Targowku troche z jakością obsługi klienta jest na bakier.

03-07-2006, 17:08
Co do sklepu Zoo nemo w Legionowie to prawda jest że można tam kupić
Ophiopogon, który jest zanurzony. Roslina ta bardzo długi czas wytrzymuje pod woda ale tak naprawde jest rośliną błotną. Ja jednak polecam ten sklep.

szpaku
03-09-2006, 16:11
sporo juz u nich zainwestowalem - fakt kilka wpadek im sie zdarzylo, ale nie ma mimo wszystko chyba sklepu z bardziej przyjazna obsluga i mimo wszystko godnego zaufania sklepu w legionowie

KOYOT
03-14-2006, 13:57
Jeśli chodzi o rośliny w sklepie Nemo w Legionowie, to jeśli tylko wpadniecie w rozmowę ze sprzedawcą, to zapewniam was, że w jej trakcie wszystkiego się dowiecie!
Ja kupując tam rośliny zostałem poinformowany, że ten rodzaj roślin jest rodzajem bagiennym i jest uzywany w akwarystyce przez akwarystow, ale po jakims czasie moze obumrzeć.

Tak więc kwestia podejścia do sprawy - jesli powiesz, ze to chcesz to dostaniesz, ale jesli sie popytasz co do czego to otrzymasz także odpowiednią radę.

Sklep polecam! Sam robie tam wszystkie zakupy.

szpaku
03-25-2006, 10:15
ja naprawde nie mam sporych pretensji - sam fakt, ze wydalem tam juz mnostwo kasy swiadczy, ze jednak ze sklep ma duzo wiecej zalet niz wad.
W okolicy napewno nie maja sobie rownych.
Kazdemu nawet najlepszego zdarzaja sie wpadki, a co do rosliny to naprawde osoba z zerowym doswiadczeniem nie musi wiedziec czy dana roslina napewno sie nada do akwarium

słamka
04-13-2006, 15:09
jestem z Leginonowa i polecam sklep inter zoo-Adam przy kościuszki 1a naprawdę spox :D

rafdisc
05-01-2006, 21:47
kolego który polecasz sklep inter zoo w legionowie biorąc pod uwagę staż 6 lat i akwarium jakie masz na swojej stronie to niezły żartowniś z ciebie dorabiam u konkurencji i nasi znajomi bo tak traktujemy klijętów maja o niebo ładniejsze akwaria.

05-02-2006, 13:36
kolego który polecasz sklep inter zoo w legionowie biorąc pod uwagę staż 6 lat i akwarium jakie masz na swojej stronie to niezły żartowniś z ciebie dorabiam u konkurencji i nasi znajomi bo tak traktujemy klijętów maja o niebo ładniejsze akwaria.
po piewrsze nie kolego!!!!! ta słamka -rodzaj żeński!!! po drugie: te zdjecia akwarium są stare co podkreślałam na swojej stroni już dziesiątki razy. Po trzecie: takie sprawy załatwia sie na pw!!!!!!!! :x

Ponczek
08-17-2006, 08:54
Jestem z Nowego Dworu i u nas niestety brakuje dobrego sklepu zoologicznego. Dlatego zakupy akwariowe robię w Legionowie lub Warszawie. Do tej pory jeździłem do sklepu nieopodal wiaduktu na ulicy Zegrzyńskiej. Ale za namową znajomych wczoraj odwiedziłem Nemo w Błękitnym Centrum. Sklep mnie nie rozczarował. Może wygląda jak normalny zoologik, ale bardzo dobre wrażenie zrobiła na mnie obsługa. Przede wszystkim znajomość łacińskich nazw ryb :) Z tym sie jeszcze nie spotkałem (pora zacząć sie ich uczyć :] ) Druga sprawa to tekst "ale ja Panu nie sprzedam platek, bo nie są w odpowiedniej kondycji". Kurde, w każdym prawie sklepie sprzedawca wcisnąłby ryby. A tutaj wyraźnie i bez zahamowań ostrzegł, że rybkom coś dolega i ogólnie nie poleca ich zakupu i że będą nowe w przyszłym tygodniu. Naprawdę za to wielki plus :) I pewnie niebawem odwiedzę Nemo raz jeszcze, bo będę kupował ramirezy :) Naprawdę zazdroszczę Legionowu takiego sklepu :)

chuck_spencer
11-30-2006, 16:53
Sklepow zajmujacych sie akwarystyka w Legionowie mamy sporo.Generalnie kazdy ma jakies wady...wiadomo,jak wszedzie.Ja jednak chcialem polecic nieduzy,ale bardzo fajny sklepik 'Rybka'przy ulicy Warszawskiej (okolica stacji Shell'a).Ani razu nie bylo sytuacji,w ktorej nie bylo tam czegos,czego akurat potrzebowalem,podczas gdy w pozostalych sklepach w Legionowie brakowalo podstawowych rzeczy, takich jak np.pompka z regulacja sily napowietrzania albo skrobaczka do czyszczenia.Poza tym w sklepie jest bardzo dobra,kompetentna i mila obsluga;nie trzeba czekac 15 minut na obsluzenie(tak jak zdarza sie w innych sklepach w Leg.).Akwaria,jak rowniez ich mieszkancy, sa w dobrej kondycji.Ceny tez nie sa zle.Jest czysto.Sklep godny polecenia.