Zobacz pełną wersję : Siedlce
Witam
Polecicie jakieś sklepy w Siedlcach ?? Chyba się tam wybiore i chciałbym zobaczyć jakiś fajny sklep...
sklep jest dobry koło kościła garnizonowego, po schodach sie wchodzi, chyba Kilińskiego
To jest ul. Sienkiewicza a nie Kilińskiego wielkiego wyboru nie ma a tak wogle to w Siedlcach jest ogromna chała jeżeli chodzi o akwarystyke mieszkam w nich i nawet nie bardzo da sie zamówić jekieś ciekawe rybki a nawet jak coś sie znajdzie to takie ceny że ...
sienkiewicza przy garnizonie,
-najwiekszy wybor rybek i najtansze rybki sprzedawca nie zna sie totalnie na zielsku ale z rybkami nie jedno pil:)dostawy maja w piatki tak o 11, mozna sobie zamowic praktycznie wszystko, zarcie dla rybek maja drogie, lubia wciskac ludziskom nieswiadomym wszystko:) twierdzac ze nowosc i ze najlepsze a tak naprawde pozbywaja sie malochodliwego towaru
, na czerwonego krzyza(duzo zielska czesto zielsko cizekozdobywalne sie pojawia) sprzedawca(ten mlody) zna sie poraf doradzic ten stary nie ma pojecia ale udaje ze ma
na sokolowskiej przy chemii-sklep taki sobie ale otwarty w niedziele
przy kurpiowskie(pasmo yeloow domkow jednorodzinnych przy "pekinie")niedlogo bedzie przeniesiony chyba od marca, sprzedawca ma duza wiedze ale kit potrafi wcisnac:) duzo okazji jest na zakup sprzetu uzywanego o ponad polowe taniej niz nowe ale zawsze dzialajace
ps. jesli bedziesz u nas i masz za duzo roslinek ktorymi moglbys sie podzielic z biednym studentem to napisz mi na pw:)
witajcie,ja pisze z Sokołówka u nas też nie jest zbyt łatwo o zaplecze akwarystyczne,sklep na starym mieście prowadzi pani bardzo miła ,dość dużo potrafi wytłumaczyć,rybki nie za wiele ale na zamówienie zawsze coś załatwi się :))))))
baba jaga
04-06-2006, 19:54
Witam Wszystkich
Akwaryści z Siedlec czy możecie mi podac numery telefonów do tamtejszych sklepów?Bardzo proszę :D Jestem z pomorza ale mam kontakt z osobą tam mieszkającą ale zupełnie nie interesującą się niestety akwarystyką.
Z góry dziękuję i pozdrawiam Baba jaga
025 - 632-46-61 - to do tego sklepu obok kościoła garnizonowego.
Moim zdaniem sprzedawca bardzo kompetentny w kwestii rybek. W przypadku zastania żony za ladą, należy powstrzymac się od zadawania pytań (zawsze wiemy więcej).
Na zamówienie przywożą wszystko.
pozdrawiam
Alien
na czerwonego krzyża w pirani jest całkiem rozgarnięty kolo i zna sie na rzeczy, czasami mozna tam trafic fajne roślinki ale zalezy od dostawy.
witam
co do siedleckich sklepow to totalna tandeta ogolnie. cos tam jest na sienkiewicza ale cos tam tylko ewentualnie to pirania a reszta to dno.
Najgorsze ze szukalem podloza -czarnego bazaltu i co jedyna opcja to allegro bo w siedlcach nic nie ma =/
pozdrawiam i mam nadzieje ze doczekamy sie czasow ze bedzie prawie wszystko =D
Witam
Polecicie jakieś sklepy w Siedlcach ?? Chyba się tam wybiore i chciałbym zobaczyć jakiś fajny sklep...
Co do sklepu na ulicy Sienkiewicza w Siedlcach , to sam sklep i jego zaopatrzenie jest ok ale właściciel .... poprostu trzeba uważać żeby się nie "pomylił przy liczeniu i wydawaniu pieniędzy".
Natomiast sklep Czerwonego Krzyża jest słapiej zaopatrzony jeśli chodzi o ryby i rośliny . Sprzedawca jest ok. ma wiedzę na temat ryb i roślin. Była też mowa o sklepie tym w Chemii, powie krótko tragedia.
w siedlcach jest jeszcze sklep na młynarskiej w bloku w klatce koło stokrotki a naprzeciwko blaszaka. Jest też sklep niewiem jaka to ul. ale jak by iść od Milenium w strone więzienia to pierwsza ul. w prawo i po lewej stronie uliczki będzie brama i tam sie idzie do końca i jest. Wiem że jest też w okolicach Chempiona ale dokładnie gdzie to niewiem bo kiedyś z bratem szukałem i znalazłem.
Witam serdecznie, również jestem z Siedlec. Ten sklep niedaleko Championa mieści się na tej ulicy gdzie było "Pepsi" (siedlczanie powinni wiedzieć gdzie), tylko Pepsi była po prawej stronie a sklep jest po lewej, na przeciwko spożywczaka. Kupowałam tam prawie całą obsadę do akwarium i rybki mają się dobrze. Na Sienkiewicza kupiłam dwie samice bojownika, a na Czerwonego Krzyża kiryski. Ta ulica za Milenium to Kochanowskiego, sklep znajduje się w bramie. Cieszę się, że jest trochę osób z Siedlec na tym forum :)
to i ja wypowiem sie na temat sklepow w Siedlcach:)
jesli chodzi o roslinnosc to tylko i wylacznie sklep na Czerwonego Krzyza, a wiekszy wybor rybek jest na Sienkiewicz. Ostatnio kupilem na Sienkiewicza dwa mlode skalarki, sprzedawca(ten mlodszy co jezdzi mercedesem:j) zapewnial mnie,ze byly zdrowe...otoz po trzech dniach plywania w moim akwarium musialem je wylowic. Nie byla to przyczyna spowodowana moja wina, tylko skalarki mialy jakas chorobe. pozdro
po kilku wizytach już oceniłem ten na czerwonego krzyża - pirania.
kiepski - jakiś mmiesiąc temu w w akwarium z gupikami widziałem szczątki martwej rybki którą skubały pozostałe gupiki.
dzisiaj w akwa w którym pływają dwa duże skalary pływała pionowo!! rybka o "nastroszonych" łuskach. zbiorniki z roślinami - powżucane rośliny, szczątli obumarłych.
Cóż... najczęściej mnie widać w tych na Sienkiewicza i na Czerwonego Krzyża, o tym na Młynarskiej w ogóle nie słyszałam, ale sprawdzę :)
ktoś mnie kiedyś odsyłał do jakiegoś sklepu akw. koło zalewu... nie wiem czy dobrze powiem... przy ulicy partyzantów????????? (oj chyba nie... :| )
No to jak... jest jakiś sklep blisko zalewu?
też polecam sklep na sienkiewicza. tylko uważajcie na takiego sprzedawce w okularach bo lubi wciskać niepotrzebne i słabo sprzedające sie rzeczy i rybki. a najlepszy jest ten właściciel ten w chustce na głowie.
Tak... znam obu panów :D "Okularnik" nie chciał mi wypisać faktury chociaż się spieszyłam... ale go przekonałam :]
Mam ochotę na jeden korzeń z ich kolekcji... mam nadzieję, że jest do sprzedaży... jutro pójdę sie zapytać.
bystrenki85
04-14-2012, 11:55
Witam
Najlepszy sklep jest na ul.Piłsudskiego. Duży wybór ryb i raczej największy jeżeli chodzi o Siedlce. Sprzedający mają pojęcie i o rybkach i roślinach i całym wyposażeniu akwarium. Do pozostałych sklepów to nie ma po co chodzić. Polecam i pozdrawiam