PDA

Zobacz pełną wersję : Siedlce

uwe87
02-14-2006, 11:59
Witam
Polecicie jakieś sklepy w Siedlcach ?? Chyba się tam wybiore i chciałbym zobaczyć jakiś fajny sklep...

02-16-2006, 20:49
sklep jest dobry koło kościła garnizonowego, po schodach sie wchodzi, chyba Kilińskiego

02-18-2006, 19:17
To jest ul. Sienkiewicza a nie Kilińskiego wielkiego wyboru nie ma a tak wogle to w Siedlcach jest ogromna chała jeżeli chodzi o akwarystyke mieszkam w nich i nawet nie bardzo da sie zamówić jekieś ciekawe rybki a nawet jak coś sie znajdzie to takie ceny że ...

fear
02-18-2006, 23:56
sienkiewicza przy garnizonie,
-najwiekszy wybor rybek i najtansze rybki sprzedawca nie zna sie totalnie na zielsku ale z rybkami nie jedno pil:)dostawy maja w piatki tak o 11, mozna sobie zamowic praktycznie wszystko, zarcie dla rybek maja drogie, lubia wciskac ludziskom nieswiadomym wszystko:) twierdzac ze nowosc i ze najlepsze a tak naprawde pozbywaja sie malochodliwego towaru

, na czerwonego krzyza(duzo zielska czesto zielsko cizekozdobywalne sie pojawia) sprzedawca(ten mlody) zna sie poraf doradzic ten stary nie ma pojecia ale udaje ze ma

na sokolowskiej przy chemii-sklep taki sobie ale otwarty w niedziele

przy kurpiowskie(pasmo yeloow domkow jednorodzinnych przy "pekinie")niedlogo bedzie przeniesiony chyba od marca, sprzedawca ma duza wiedze ale kit potrafi wcisnac:) duzo okazji jest na zakup sprzetu uzywanego o ponad polowe taniej niz nowe ale zawsze dzialajace

ps. jesli bedziesz u nas i masz za duzo roslinek ktorymi moglbys sie podzielic z biednym studentem to napisz mi na pw:)

02-26-2006, 16:09
witajcie,ja pisze z Sokołówka u nas też nie jest zbyt łatwo o zaplecze akwarystyczne,sklep na starym mieście prowadzi pani bardzo miła ,dość dużo potrafi wytłumaczyć,rybki nie za wiele ale na zamówienie zawsze coś załatwi się :))))))

baba jaga
04-06-2006, 19:54
Witam Wszystkich

Akwaryści z Siedlec czy możecie mi podac numery telefonów do tamtejszych sklepów?Bardzo proszę :D Jestem z pomorza ale mam kontakt z osobą tam mieszkającą ale zupełnie nie interesującą się niestety akwarystyką.
Z góry dziękuję i pozdrawiam Baba jaga

04-11-2006, 08:27
025 - 632-46-61 - to do tego sklepu obok kościoła garnizonowego.
Moim zdaniem sprzedawca bardzo kompetentny w kwestii rybek. W przypadku zastania żony za ladą, należy powstrzymac się od zadawania pytań (zawsze wiemy więcej).
Na zamówienie przywożą wszystko.
pozdrawiam
Alien

06-09-2006, 12:45
na czerwonego krzyża w pirani jest całkiem rozgarnięty kolo i zna sie na rzeczy, czasami mozna tam trafic fajne roślinki ale zalezy od dostawy.

Małek
11-20-2006, 22:58
witam
co do siedleckich sklepow to totalna tandeta ogolnie. cos tam jest na sienkiewicza ale cos tam tylko ewentualnie to pirania a reszta to dno.
Najgorsze ze szukalem podloza -czarnego bazaltu i co jedyna opcja to allegro bo w siedlcach nic nie ma =/
pozdrawiam i mam nadzieje ze doczekamy sie czasow ze bedzie prawie wszystko =D

gościu
02-08-2007, 08:55
Witam
Polecicie jakieś sklepy w Siedlcach ?? Chyba się tam wybiore i chciałbym zobaczyć jakiś fajny sklep...

Co do sklepu na ulicy Sienkiewicza w Siedlcach , to sam sklep i jego zaopatrzenie jest ok ale właściciel .... poprostu trzeba uważać żeby się nie "pomylił przy liczeniu i wydawaniu pieniędzy".
Natomiast sklep Czerwonego Krzyża jest słapiej zaopatrzony jeśli chodzi o ryby i rośliny . Sprzedawca jest ok. ma wiedzę na temat ryb i roślin. Była też mowa o sklepie tym w Chemii, powie krótko tragedia.

stefek
02-17-2007, 21:33
w siedlcach jest jeszcze sklep na młynarskiej w bloku w klatce koło stokrotki a naprzeciwko blaszaka. Jest też sklep niewiem jaka to ul. ale jak by iść od Milenium w strone więzienia to pierwsza ul. w prawo i po lewej stronie uliczki będzie brama i tam sie idzie do końca i jest. Wiem że jest też w okolicach Chempiona ale dokładnie gdzie to niewiem bo kiedyś z bratem szukałem i znalazłem.

moniśka
03-29-2007, 18:00
Witam serdecznie, również jestem z Siedlec. Ten sklep niedaleko Championa mieści się na tej ulicy gdzie było "Pepsi" (siedlczanie powinni wiedzieć gdzie), tylko Pepsi była po prawej stronie a sklep jest po lewej, na przeciwko spożywczaka. Kupowałam tam prawie całą obsadę do akwarium i rybki mają się dobrze. Na Sienkiewicza kupiłam dwie samice bojownika, a na Czerwonego Krzyża kiryski. Ta ulica za Milenium to Kochanowskiego, sklep znajduje się w bramie. Cieszę się, że jest trochę osób z Siedlec na tym forum :)

kadek05
04-22-2007, 14:20
to i ja wypowiem sie na temat sklepow w Siedlcach:)
jesli chodzi o roslinnosc to tylko i wylacznie sklep na Czerwonego Krzyza, a wiekszy wybor rybek jest na Sienkiewicz. Ostatnio kupilem na Sienkiewicza dwa mlode skalarki, sprzedawca(ten mlodszy co jezdzi mercedesem:j) zapewnial mnie,ze byly zdrowe...otoz po trzech dniach plywania w moim akwarium musialem je wylowic. Nie byla to przyczyna spowodowana moja wina, tylko skalarki mialy jakas chorobe. pozdro

konik
06-21-2007, 12:33
po kilku wizytach już oceniłem ten na czerwonego krzyża - pirania.
kiepski - jakiś mmiesiąc temu w w akwarium z gupikami widziałem szczątki martwej rybki którą skubały pozostałe gupiki.
dzisiaj w akwa w którym pływają dwa duże skalary pływała pionowo!! rybka o "nastroszonych" łuskach. zbiorniki z roślinami - powżucane rośliny, szczątli obumarłych.

Folke
12-21-2007, 18:57
Cóż... najczęściej mnie widać w tych na Sienkiewicza i na Czerwonego Krzyża, o tym na Młynarskiej w ogóle nie słyszałam, ale sprawdzę :)
ktoś mnie kiedyś odsyłał do jakiegoś sklepu akw. koło zalewu... nie wiem czy dobrze powiem... przy ulicy partyzantów????????? (oj chyba nie... :| )
No to jak... jest jakiś sklep blisko zalewu?

vaders
12-31-2007, 18:44
też polecam sklep na sienkiewicza. tylko uważajcie na takiego sprzedawce w okularach bo lubi wciskać niepotrzebne i słabo sprzedające sie rzeczy i rybki. a najlepszy jest ten właściciel ten w chustce na głowie.

Folke
01-18-2008, 19:28
Tak... znam obu panów :D "Okularnik" nie chciał mi wypisać faktury chociaż się spieszyłam... ale go przekonałam :]
Mam ochotę na jeden korzeń z ich kolekcji... mam nadzieję, że jest do sprzedaży... jutro pójdę sie zapytać.

bystrenki85
04-14-2012, 11:55
Witam
Najlepszy sklep jest na ul.Piłsudskiego. Duży wybór ryb i raczej największy jeżeli chodzi o Siedlce. Sprzedający mają pojęcie i o rybkach i roślinach i całym wyposażeniu akwarium. Do pozostałych sklepów to nie ma po co chodzić. Polecam i pozdrawiam