PDA

Zobacz pełną wersję : Inowrocław

Matik
02-09-2006, 13:21
Czy ktoś zna tam dobre sklepy (i w okolicach).

uwe87
02-09-2006, 14:33
W Inowrocławiu sklep który polecam to "zoo market". Nie jestem z Inowrocławia, ale wydaje mi sie że jest on na ul.Wojska Polskiego.
Jest to skelp jedyny w okolicy godny polecenia, chyba że ktoś jeszcze jakiś na.
Pozdrawiam

spideer
04-12-2006, 10:22
ja tez polecam Zoo Market w centrum sa co prawda 2 mniejsze sklepy ale obsltga niema tam pojecia o akwarystyce:/

350Z
06-12-2006, 22:19
Zoo Market jest na ulicy. Kiełbasiewicza dużo ryb chyba jedyny sklep gdzie mozna kupic trofcie i palety.Obsluga dosyc fachowa.

W Brico jest maly pawilon akwarystyczny ryby najbardziej popuralne ale dosyc tanio.

Naprzeciwko Brico jest maly sklepik "Inter Zoo" czy jakos tak.Fachowa obsluga dużo ryb i roślin naprawde warto. Dzisiaj widzialem tam jesiotry do oczek super rybcie :) Kupowalem amazonke, orzecha, kilka trawek 6 neonow i gratis dostalem cala garsc czegos plywajacego. Sklep naprawde warty polecenia.

Sklep w centrum o nazwie " Skaral" brak komentarza wode ostatnio zmieniali chyba 5 lat temu w akwariach pol ryb plywa do gory brzuchem.

Jeszcze jeden sklep w centrum nazwy niepamietam nic specjalnego troche ryb troche roslin czasami sie trafia jakies wieksze okazy. Ostatnio widzialem ok 30cm pawiokie zbieram na nowe akwa :D

PS. Jest ktos jeszcze z Inowroclawia??

figrut
07-06-2006, 00:10
Zoologiczne na Rąbinie znam dwa godne polecenia - jeden na Wojska Polskiego przy lecznicy zwierząt, drugi ZOO MARKET [największy wybór pielęgnic] gdzieś tam w okolicach Polomarketu [ulicy nie pamiętam]. W tym drugim ceny są wysokie. Trzy, może cztery sklepiki gdzie czasem trafi się coś ciekawego są na prawo od Św. Ducha jak się idzie z rynku [nazwy ulicy nie pamiętam, ale jest tam kilka z rybkami]. Kolejny jest na Poznańskiej - po lewej stronie, jak schodzi się w dół obok targowiska, mija stary pewex, krzyżówkę. Jest parę metrów za krzyżówką nieco schowany [nie stoi przy samej ulicy]. Mają tam najczęściej rybki niekłopotliwe w hodowli.

Kychu
05-12-2007, 16:38
A gdzie można krewetki dostać? Jestem z Kruszwicy mamy tu dwa zoologiczne, ale w żadnym nie ma.