PDA

Zobacz pełną wersję : Stalowa Wola

chemick
02-07-2006, 15:36
Mam nadzieje, ze mniej wiecej w ten sposob ma to wygladac...

Stalowa Wola

sklep na KEN - taka srednia krajowa. Jak ktos powiedzial, wlascicielem jest biznesmen :), czesto mozna spotkac dziwne gatunki ryb, jednek np. o otoski, krewetki, czy pielegniczki juz ciezko. Obsluga-takze srednia krajowa, czyli wcisna welona do 5l. kuli. Ceny dosc wysokie, jednak znacznie nizsze niz w duzych miastach. Ze zdrowiem ryb roznie.

sklep w Jubilacie - ten sam wlasciciel co sklep na KEN, jednak niewatpliwa zaleta tego sklepu jest mila osoba za lada :D

sklep w Domu Rzemiosla - wlasciciel wedkarz, niestety akwarystyka jest na drugim planie. Ceny nizsze niz na KEN i w Jubilacie, jednak asortyment nieco ubozszy :).

Nisko

sklep Skalar - wlascicielem jest (por fin!) akwarysta. Wada sklepu jest niewielka ilosc sprzetu, glownie jest ten tanszy. Ilosc gatunkow ryb standardowa, czyli niewielka, jednak wlasciciel jest sklonny sprowadzic nawet rzadkie gatunki. Dla mnie sprowadzil pielegniczki, dosc rzadkie gatunki, w cenach bardzo konkurencyjnych :). Obsluga bardzo dobra, sprzedawca potrafi doradzic, po prostu zna sie na rzeczy. Specjalnoscia zakladu sa ryby z jeziora malawi ( a moze tanganika?) i duze pielegnice. Ryby zdrowe, ceny niskie.

W zadnym ze sklepow nie ma krewetek czy otoskow ( a kto mi to kupi?).

syfus
05-11-2006, 21:34
Jak ma na nazwisko właściciel sklapu skalar?

leszek_00
03-01-2008, 11:36
Na chwile obecna w Stalowej Woli znajduja sie chyba dwa sklepy zoologiczne.
- KEN 13 - bardzo dobry sklep i najlepiej zaopatrzony
- gen. Okulickiego 51 - kilka akwariow z rybkami, na pierwszym miejscu jednak wedkarstwo

Abede
03-08-2008, 20:58
I w jednym i w drugim sklepie troszkę ściemniają jak nie mają tego czego chcesz to chcą wcisnąć całkiem co innego jak zapytałem o zbiornik 300L to mi jeden chciał wcisnąć 100L z obudową :D
W drugim dowiedziałem się że nie ma takiego czegoś jak " Filtr Eheim 2228" :D

generalnie nie polecam ale jak się nie ma co się lubi to ...

Pozdrawiam

leszek_00
10-19-2008, 21:16
Orientuje się ktoś czy są jeszcze jakieś sklepy w Stalowej Woli. Ostatnio chodziłem i znalazłem tylko jeden na KEN. Może ktoś wie czy w Nisku coś jeszcze jest ??

Pozdrawiam

Honorata G.
10-28-2008, 14:50
w nisku są 2 sklepu zoologiczne z tego co mi koleżanka mówiła.Mam zamiar się tam wybrać i upewnić czy faktycznie tak jest ;]