Zobacz pełną wersję : Tetra Crypto - opinie
Co sadzicie o tym tabletkowym nawozie. Jak dla mnie rewelacja. Powinni go nazwac Tetra booster. Zapodalem troszku pod zabienice ktora rosla slabie a prawie wogole. Teraz wystrzelila jak z procy. Naprawde dobre te tabletki.
A tak na marginesie Planta Gainer jest chyba za bardzo przereklamowany. Jakos nie przypadl mi do gustu. Znacie cos lepszego?
Pawel Stolarski
06-10-2004, 19:49
tabletkowe nawożenie jest dobre jak ja swoim roślinkom pod korzenie włożyłem tabletki to zaczęły pieknie rosnąc a palnta gainer nie jest wcale taki dobry ja go używałem strasznie mąci wodę bo jest przecież brazowy ja bym połaczył tetra crypto z planta mi to byłoby chyba najlepsze rozwiazanie
Vincenzo
06-10-2004, 22:25
Stosuję ten nawóz zwłaszcza pod zwartki, które lubią przechorować jakiekolwiek większe ingerencje (przesadzanie, zmiana wody, przebudowa akwa). Sprawdza się nieźle, nawt w moim niedoświetlonym akwarium. Jedyną jego wadą jest fakt, że na moje 250l mogę dać jedynie 5 tabletek, więc trochę je trzeba pofragmentować, bo roślinek mam jednak sporo więcej... :wink:
A co byscie dali jako nawoz do podmienianej wody???
Lord Paszka
06-11-2004, 12:48
A co byscie dali jako nawoz do podmienianej wody???
Ja stosuję SERA Florena i jestem zadowolony. Zrezygnowałem ze stosowania Planta Gainer Classic.
wojtass_maniak
06-11-2004, 14:01
Vincenzo a nie jest to przypadkiem 1 tabletka ma 20 litrow wody w akwa :-/. Ja dzis wlasnie bylem w zoologu sie pytac o te tabletki Tetry i koles mi mowil ze 1 tabletka na 20 litrow:) Jak to jest z tym nawozikiem co:)?