Zobacz pełną wersję : gdzie mozna znalezc lamprologus meleagris????
latimeria
11-22-2005, 20:05
hej. Czy ktos wie, gdzie mozna znalezc ten gatunek?? albo przynajmiej neolamprologus specious ??? :(
http://www.tropheus.com.pl/index.php?option=displaypage&Itemid=47&op=page&SubMenu=
Sam tam muszlowce kupowałem, napisz maila to ci podadzą cennik.
Witam,
Np. na Forum Muszlowcowym TooOlda w dziale: Ogloszenia :)
latimeria
11-23-2005, 21:48
dzieki :) dowiedzialam sie ze w krakowie i we wroclawiu sa te rybki na zamowienie, tylko ze mi potrzeba w warszawie :roll: i nie wiem , czy taaaki kawal drogi by przezyly :roll: no ale jutro wybieram sie w miasto i bede szukac i pytac. dziekuje jeszcze raz! pzdr.!
dzieki :) dowiedzialam sie ze w krakowie i we wroclawiu sa te rybki na zamowienie, tylko ze mi potrzeba w warszawie :roll: i nie wiem , czy taaaki kawal drogi by przezyly :roll: no ale jutro wybieram sie w miasto i bede szukac i pytac. dziekuje jeszcze raz! pzdr.!
A we wrocławiu gdzie są na zamówienie ? bo właśnie jestem w wrocka ;d załozyłem akwa i poszukuje rybek :twisted:
.....dowiedzialam sie ze w krakowie i we wroclawiu sa te rybki na zamowienie, tylko ze mi potrzeba w warszawie :roll: i nie wiem , czy taaaki kawal drogi by przezyly :roll: ....
Witam,
Jezeli fachowo przygotowane do drogi (a nikt z handlujacych na duza skale nie pozwolil by sobie na fuszerke), to dojada bez szwanku z jednego konca Polski na drugi, nawet w mrozie i chlodzie.
Napisz maila czy ci wyślą, ja odbierałem osobiście ale Pani mówiła że też wysyłają.
latimeria
11-25-2005, 16:20
ech... :( checi mnie opuscily... nie dosc ze chora bardzo to stwierdzialam, ze zakupie tutaj pare naskalnikow + pare ocellatusa :) jak na poczatek to mi wystarczy :) tylko teraz mam problem bo pan nie umie odroznic samca od samicy wsrod naskalnikow ( podobno b.trudno :/ ) a nie moge wiecej kupic bo potem nie bede miala nawet gdzie ich przeniesc :( ...ech..... :(
latimeria
11-25-2005, 16:26
...hm..po za tym, to w sumie spodobaly mi sie tamte rybcie co w sklepie widzialam :) a akwa stoi juz ponad dwa tygodnie i chyba bym nie mogla czekac jescze! :D dziekuje i pozdrawiam wszystkich ktorzy udzielili mi odpowiedzi. napewno z niej skorzystam w przyszlosci i bede sie cieszyc rowniez meleagrisami :) serdecznie pozdrawiam!!!